Регистрация

Телешки стек по швейцарски

Автор:
yordanka
|
Дата:
16 Jul
|
Видяна:
646
Оцени рецептата

170 г телешки стек

1 глава лук, нарязан на филийки

1 зелена чушка, нарязана на филийки

1 скилидка чесън, нарязан на филийки

8 гъби, нарязани на филийки

1 голяма консерва домати (400 - 450 г)

Сол на вкус

 

Поставете месото в подходящ покрит съд за микровълновата. Поръсете с малко сол. Покрийте с лука, чушката, чесъна и гъбите. Накрая сложете доматите. Покрийте и гответе в микровълновата фурна за 14 мин. на силна мощност.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта