Регистрация

Телешки стек по швейцарски

Автор:
Milikin
|
Дата:
31 Aug
|
Видяна:
548
Оцени рецептата

900 г телешки стек

2 ч брашно

1/2 с.л. чесън на прах

1/2 ч.л. сол

4 с.л. зехтин

425 г консерва доматен сос

225 г доматено пюре

790 г консерва цели домати, отцедени, по желание

1/2 ч лук, нарязан много фино

1/4 ч зелени чушки, нарязани фино

1 с.л. сос Уорчестър

1/2 ч.л. лимонов сок

Пипер на вкус

 

Смесете брашното, чесъна на прах и солта. Оваляйте месото. Запържете от всички страни бързо в олио. Добавете лука, соса Уорчестър, лимоновия сок, доматеното пюре, доматения сос, черния пипер и доматите. Добавя се вода, ако е необходимо, колкото да покрие месото. Варете за около 2 часа на слаб огън. Добавете чушките и задушете, докато омекнат, около 15 - -20 минути. Сервира се с картофено пюре и питки.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта