Регистрация

Телешки ребра с барбекю сос

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
1367
Оцени рецептата

1,3 кг телешки ребърца

1/2 ч нарязан лук

1 с.л. маргарин

1/2 ч.л. пипер

4 ч.л. захар

1 ч.л. семена синап

1 ч.л. сол

1 ч.л. червен пипер

4 ч.л. сос Уорчестър

1/2 ч кетчуп

1/4 ч бял оцет

1/4 чаша вода

 

Запържете леко ребърцата. Задушете лука в маргарина и добавете останалите съставки. Оставете на слаб огън за 30 минути. Покрийте ребърцата със соса и се пекат на 180 градуса за 2 час. Отцедете мазнината, намажете отново и се пече на 150 градуса за 1 час.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта