Регистрация

Телешки гърди с уиски

Автор:
трайкова
|
Дата:
15 May
|
Видяна:
528
Оцени рецептата

680 г телешки гърди

1 скилидка чесън, счукан

2 ч.л. семена синап

1/4 ч уиски

Олио 2 ч.л. масло

 

Сол на вкус Черен пипер на вкус С остър нож, направете ромбовидни разрези в месото и заделете. Счукайте чесъна с горчицата. Добавете уискито; изсипете сместа върху месото и оставете в хладилник, покрито, за една нощ. Оставете да на стайна температура в продължение на 2 часа преди готвене. Изпечете на грил или скара. Гответе на силен огън за 3-5 минути от всяка страна, като поръсвате всяка страна с трохи масло по време на готвене. Нарежете веднага на тънки филийки. Поръсете със сол и пипер.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта