Регистрация

Телешки гърди с кисело зеле и кнедли

Автор:
марина цекова
|
Дата:
10 Feb
|
Видяна:
752
Оцени рецептата

1,5 кг телешки гърди, без кост

680 г кисело зеле

1 глава лук, нарязан на филийки

2 с.л. мазнина

Сол и пипер на вкус

Готово тесто за кнедли

 

Разтопете мазнината в голям тиган и запържете лука. След това добавете месото, добре подправено със сол и черен пипер. Добавете киселото зеле и се покрива с вряща вода. Гответе на слаб огън за 2 часа или докато месото омекне. За кнедлите: Нарежете тестото на квадрати и поставете върху месната смес със зелето. Покрийте съда и варете в продължение на 25 минути. Сервирайте веднага. 





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта