Регистрация

Телешки Бургиньон

Автор:
yasen
|
Дата:
10 Jun
|
Видяна:
679
Оцени рецептата

2 резена бекон

680 г телешко, нарязано на малки кубчета

1 консерва 300 мл гъбена крем-супа

1/3 ч сухо червено вино

1 голяма скилидка чесън, фино счукан

1 дафинов лист

2 с.л. нарязан магданоз

1/4 ч.л. сушена мащерка - натрошена

450 г малки цели глави бял лук - около 16

Сварено фиде

 

Запържете бекона в тиган, заделете и натрошете. Запържете телешкото в останалата мазнина. Добавете супата, виното, чесъна, дафиновия лист, магданоза, мащерката и бекона. Покрийте и варете на слаб огън за около 1 час. Добавете лука; гответе още 1 час или до готовност. Разбърквайте от време на време. Извадете дафиновия лист. Сервирайте върху гореща паста.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта