Регистрация

Телешки бургери със зелен лук и ананас

Автор:
roni
|
Дата:
01 Sep
|
Видяна:
588
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

1 скилидка чесън, счукан

2 стръка зелен лук, нарязан ситно

1 ч.л. пресен джинджифил, настърган

1 с.л. соев сос

4 резена пресен ананас

1 ч.л. сос Уорчестър

4 филийки пълнозърнест хляб

 

Смесете каймата, чесъна, лука, джинджифила и соевия сос и оформете в четири кюфтенца с еднакъв размер с дебелина около 0,5 см. Изпечете на скара от двете страни до желаната готовност. Междувременно намажете филийките ананас с 1 ч.л. сос Уорчестър. Изпечете ги до получаването на хубави следи от скарата - около 6 мин. Поднесете всяко кюфтенце върху препечена филийка с резен ананас, поръсено с наситнена зелена чушка.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта