Регистрация

Тексаско чили

Автор:
Lubomir Atanassof
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
978
Оцени рецептата

1,3 кг телешко месо, нарязано на кубчета

2 с.л. растително масло

3 скилидки чесън, нарязан

2 ч.л. смлян кимион

3 с.л. брашно

1 с.л. риган

2 консерви телешки бульон

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

4сч.л. чили на прах (или на вкус)

 

Загрейте олиото в голям тиган, добавете месото, като се разбърква често, докато месото вече не е розово. Намалете огъня, добавете чесъна и чили сместа, като се разбърква, докато месото се покрие равномерно. Натрошете риган над месото. Добавете 1 1/2 кутии бульон и разбъркайте докато се смеси всичко. Добавете сол и черен пипер, оставете да заври, като се разбърква от време на време. Намалете огъня; варете частично покрито на слаб огън за 1 1/2 часа като разбърквате от време на време. Добавете останалия бульон и варете още 30 минути. Охладете. Покрийте и оставете в хладилника за една нощ. Стоплете отново преди сервиране.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта