Регистрация

Такос с телешко

Автор:
alexander
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
1093
Оцени рецептата

450 г телешка кайма

1/3 ч нарязан лук

2 с.л. фино нарязани маслини

1 ч.л. смлян кимион

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. чесън на прах

1/8 ч.л. пипер

12 тако черупки

1/2 ч нарязани домати

За гарниране:

Гуакамоле

Зелен лук, нарязан

Настърган чедър

Накъсана маруля

 

Загрейте грила за 10 мин. Смесете каймата и лука в голям тиган. Запържете, като се разбърква, докато месото вече не е розово - 10-12 мин. Отцедете. Прибавете маслините, кимиона, солта, чесъна на прах и пипера. Сложете в черупките за тако и поставете на горния рафт във фурната. Печете 5 мин. Добавете нарязания домат. Намалете фурната, за да поддържате топло преди сервиране.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта