Регистрация

Сухи подправки

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
31 Oct
|
Видяна:
1395
Оцени рецептата

Необходими продукти:

6 с.л. сол

6 с.л. захар

1 с.л. сушен лимон на прах

2 с.л. мононатриев глутамат

2 1/2 с.л. черен пипер

1 с.л. червен пипер

 

Начин на приготвяне:

Подправка за ребра: Поръсете ребърцата с тази подправка преди да ги изпечете на скарата. Поръсете щедро.

Подправка за птици: 6 с.л. сол, 3 с.л. черен пипер, 2 с.л. мононатриев глутамат, 2 с.л. чесън на прах, 2 с.л. смлени дафинови листа, 1 с.л. червен пипер, 2 с.л. семена синап

Използвайте като подправката за ребра за всякакви птици преди печене на скара или във фурната.





Виж още от категория "Подправки"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта