Регистрация

Супа със сьомга

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
28 Sep
|
Видяна:
607
Оцени рецептата

6 резена бекон, ситно нарязан на кубчета

1/2 ч лук, нарязан

300 мл пилешки бульон

155 г микс за огретен

2 ч вода

480 г царевица

1/8 ч.л. черен пипер

440 г сьомга, отцедена, без кожа и кости, натрошена

1 1/2 ч мляко

1/3 ч евапорирано мляко

 

Запържете бекона до хрупкавост - около 8 минути. Извадете с решетъчна лъжица и отцедете на хартиени кърпи. Комбинирайте лука, пилешкия бульон, микса за огретен (както картофите, така и соса), водата, неотцедената царевица и пипера с бекона в уреда за бавно готвене. Покрийте и гответе на слаб огън за 6 часа. Добавете сьомгата и евапорираното мляко. Покрийте и гответе на висока мощност за 15 минути или докато се сгорещи напълно.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта