Супа със спагети и пилешко
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
2 половинки пилешки гърди, без кожа и обезкостени, около 225 г общо
85 г тънки спагети
2 с.л. магданоз
2 консерва (410 г) пилешки бульон
2 с.л. кедрови ядки
1. Нарежете пилето на тънки ивици и натрошете спагетите на парчета от по 2,5 см. Наситнете магданоза и оставете настрана.
2. Сложете пилешкия бульон да заври в покрита тенджера на силен огън. Добавете пилето и намалете огъня до умерено-силен. Гответе. Периодично се разбърква, докато пилето е почти сварено, около 1 мин. Добавете пастата и варете, докато омекне, но е все още хрупкава, още 2 мин.
3. Междувременно, сложете кедровите ядки в малък сух тиган на умерен огън. Гответе, като се разбърква от време на време, до златисто кафяво, около 3 минути.
4. При поднасяне, насипете супата в купички и гарнирайте с кедрови ядки и магданоз.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ