Супа със зеле и кнедли от сладко оризово брашно
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч сладко оризово брашно
1/4 ч вряща вода
2 ч нарязано на тънки ленти зеле
1 л бульон или вода
1/4 ч мисо
олио за сотиране
Поставете брашното в купа, добавете врящата вода и се смесват. Замесете в продължение на 5 минути. Оформете кнедли в желаната форма, с около 1,5 см дебелина и заделете. Сотирайте зелето. Добавете достатъчно бульон, така че да се покрие и оставете да заври. Покрийте и оставете да къкри докато зелето омекне. Добавете останалия бульон, оставете супата да заври и пуснете кнедлите в супата. Когато кнедлите изплуват на повърхността, те са готови. Намалете котлона. Сложете мисото в купа, добавете 1/4 чаша бульон и пюрирайте. Добавете пюрето в супата и се оставя да ври на тих огън за няколко минути. Украсете с магданоз.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ