Супа с кисело зеле
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
113 г бекон, нарязан на фини кубчета
1 ч нарязан лук
1 скилидка чесън, счукан
450 г консерва кисело зеле, отцедено
6 ч бульон
2 ч.л. синапени семена
3 ч сварени, нарязани на кубчета картофи
1/2 ч.л. ким
2 ч телешко варено, нарязано на кубчета
4 филийки ръжен хляб
1/4 ч масло, разтопено
1/4 ч настъргано швейцарско сирене
Загрейте фурната до 200 градуса. Запържете бекона в тенджера. Добавете лука и чесъна, задушете, докато омекнат. Добавете киселото зеле, пилешкия бульон, синапа, картофите, кима и телешкото. Сгорещете. Нарежете хляба на квадрати от по 1,5 см. Подредете ги в тавичка и поръсете с масло. Изпечете във фурната за десетина минути, докато станат хрупкави. Налейте супата в чаши, поръсете с крутоните ръжен хляб и с една чаена лъжичка настъргано швейцарско сирене. Прави 12 порции.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ