Регистрация

Стек със сирене

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
506
Оцени рецептата

900 г телешко филе, нарязано на тънки ленти

1/4 ч брашно

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1/4 ч.л. чеснова сол

6 с.л. масло

1 голяма глава лук, ситно нарязан

1 ч телешки бульон

1 ч настърган Чедър

2 с.л. магданоз, ситно нарязан

 

Изтънете месото с чукче до слой с дебелина около 0,5 см. Смесете брашното, солта, черния пипер и чесновата сол и втрийте в месото от двете страни. Оставя се да престои в продължение на 5 минути, след това се нарязва на порции. Загрейте масло в голям тиган и запържете месото от двете страни над умерен огън. Поръсете със ситно нарязан лук и добавете бульона. Оставете да заври, намалете котлона, покрийте и оставете да къкри до омекване на месото - около 1 час. Поръсете сиренето и магданоза отгоре, покрийте отново и варете още минута или докато се разтопи сиренето.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта