Регистрация

Стек с конфитюр от люти чушки

Автор:
марина цекова
|
Дата:
29 Jun
|
Видяна:
499
Оцени рецептата

680 г телешки стек

Чили паста

Конфитюр от люти чушки

 

Намажете стека тънко с пастата и оставете плътно покрит в хладилника за поне 4 часа. Изпечете върху гореща скара за 10 мин. от едната страна и за 8 от другата. Намажете с конфитюра и оставете да престои 5 мин.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта