Регистрация

Стек по ориенталски

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
12 Feb
|
Видяна:
921
Оцени рецептата

1 ч моркови, нарязани диагонално

1 ч целина, нарязана диагонално на филийки

1 скилидка чесън, счукан

2 с.л. зехтин

450 г телешко филе, нарязано на тънки ленти

1 консерва (225 г) водни кестени, нарязани на филийки

3 с.л. соев сос

225 г топено сирене, нарязано на кубчета

Горещ сварен ориз

 

В голям тиган, запържете, като разбърквате морковите, целината и чесъна в олио за 4-5 минути или докато поомекнат. Добавете месото. Гответе 3-4 минути при непрекъснато разбъркване, докато омекне. Отцедете. Намалете огъня до слаб. Добавете водните кестени, соевия сос и топеното сирене. Разбърква се, докато сиренето се разтопи. Сервирайте веднага върху горещ ориз.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта