Регистрация

Средиземноморски кюфтета с кисело мляко и Фета сос

Автор:
Весела Лилкова
|
Дата:
16 Jul
|
Видяна:
626
Оцени рецептата

450 г говежда кайма

1/2 ч наситнен пресен магданоз

1 яйце

1/4 ч галета

2 скилидки чесън, счукан

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. прясно смлян черен пипер

1 с.л. зехтин

 

Смесете месото, магданоза, яйцето, галетата, чесъна, солта и черния пипер. Оформете топчици от по 3 см.

Сгорещете олиото в голям тиган. Добавете кюфтетата. Гответе на средно-слаб огън за 12 до 15 минути или докато се свари, като се разбърква от време на време.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта