Регистрация

Сладко-кисело телешко задушено

Автор:
dobrinska
|
Дата:
21 Jul
|
Видяна:
632
Оцени рецептата

900 г телешко, нарязано на кубчета

1/2 ч кетчуп

1/4 ч кафява захар

1 ч.л. сол

Целина, нарязана на филийки, по желание

1/4 ч зехтин

1 ч вода

1/4 ч оцет

1 с.л. сос Уорчестър

1 голяма глава лук, нарязан на филийки

1 ч моркови, нарязани на кубчета

 

Смесете добре всички съставки с изключение на месото и морковите. Оставете на слаб огън за 30 минути. Запържете месото и извадете от тигана. Изсипете кипнатия сос в тигана с мазнината от месото. Поставете месото в съд за печене. Изсипете соса отгоре. Пече се на 160 градуса в продължение на около 30 мин. Добавете морковите и печете още около 20 мин. Гарнирайте със ситно нарязан или стръкчета магданоз.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта