Регистрация

Сармички по полски

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
16 Jul
|
Видяна:
664
Оцени рецептата

Необходими продукти:

900 г телешка кайма

1/2 ч ориз

1 средно голяма глава лук, нарязан на кубчета

1 зелена чушка, нарязана на кубчета

2 яйца

1 голяма зелка, листата отделени, леко подварени

2 л доматен сок

 

Начин на приготвяне:

За пълнежа:

Смесете всички съставки без зелето в голяма купа. Разбъркайте с ръце, докато яйцата и другите съставки, с изключение на доматения сок се смесят хубаво с каймата. Навийте сармички. Подредете ги в тенджера. Изсипете доматения сок отгоре. Оставете да заври, след това се покрийте и оставете да къкри в продължение на най-малко 1 час или по-дълго. Поднесете горещо.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта