Регистрация

Руло Стефани с червени боровинки

Автор:
любомира
|
Дата:
19 May
|
Видяна:
410
Оцени рецептата

1/4 ч боровинков сос

3/4 ч кафява захар

1 кг телешка кайма

1/2 ч мляко

1 средно голяма глава лук, ситно нарязан

1/4 ч кетчуп

1/2 ч галета

2 големи яйца, леко разбити

1/2 ч.л. сушена мащерка

1/2 ч.л. сушена риган

1/4 ч.л. бял пипер

1/2 ч.л. сушен розмарин, натрошен

1 ч.л. сол

2 дафинови листа

 

Загрейте фурната до 180 градуса. Намажете леко тавичка за хляб. В малка купа смесете боровинковия сос и кафявата захар. Изсипете смества в подготвения съд. В голяма купа смесете останалите съставки, с изключение на дафиновия лист и се разбърква добре. Сложете сместа с каймата върху соса.  Покрийте с дафиновия лист и печете 1 1/2 часа или до готовност. Оставя се да престои в продължение на 20 минути. Изхвърлете дафиновия лист. Обърнете в чиния за сервиране. Поръсете със соковете от тавата.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта