Регистрация

Руло Стефани в тесто

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
10 Feb
|
Видяна:
993
Оцени рецептата

Необходими продукти:

450 г говежда кайма

900 г телешка кайма

900 г свинска кайма

1 ч.л. сос Уорчестър

2 яйца

1/2 ч галета

3/4 ч кетчуп

1/2 ч топла вода

1 пакет готов микс за лучена супа

4 филийки бекон

2 пакета тесто за питки

1 белтък, леко разбит с

1 с.л. вода

Брашно

 

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната до 180С. Смесете всички видове кайма на ръка в голяма купа. Добавете соса Уорчестър, яйцата, галетата, кетчупа, водата и микса за супа. Оформете на руло и сложете в плитка тавичка. Покрийте с лентите бекон. Пече се около 1 1/2 - 2 часа или до готовност. Оставете да се охлади в продължение на 10 - 15 минути. Разточете тестото, така че да може да покрие месото. Заделете малко за украса. Притиснете разточеното тесто върху рулото. Подрежете излишното. По желание, украсете с останалото тесто, изрязано в подходящи форми. Намажете с разбит белтък и върнете във фурната за 15-20 минути или до златисто.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта