Регистрация

Пуешка супа

Автор:
yasen
|
Дата:
10 Mar
|
Видяна:
2333
Оцени рецептата

1/2 ч нарязан лук

1 ч целина, нарязана на филийки

2 с.л. масло (или маргарин)

2 с.л. брашно

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. смлян черен пипер

1 ч.л. сушена мащерка

5 ч пуешки или пилешки бульон

2 картофа, обелени и нарязани на кубчета

1 ч нарязани моркови

1 ч нарязани тиквички

1/2 ч неподсладен ябълков сок

3 ч сварено и нарязано пуешко месо

 

Запържете нарязания лук и целината в маслото. Добавете брашното, солта, черния пипер и мащерката. Постепенно добавете бульона. Добавете картофите и морковите. Покрийте съда и оставете да къкри още 15 минути или докато зеленчуците омекнат. Добавете тиквичките, ябълковия сок и месото. Продължете да готвите на слаб огън 10 минути.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта