Регистрация

Пуешка супа

Автор:
violeta
|
Дата:
11 Sep
|
Видяна:
1689
Оцени рецептата

1 пуешки фенер

1 голяма глава лук, нарязан

3 стръка целина, нарязана на кубчета

3 моркова, нарязани на кубчета

1 ч сушен жълт грах

1 ч сушен зелен грах

вода

1 консерва нахут, отцеден

Шепа фиде

Сол и черен пипер

 

Срежете фенера наполовина и сложете в голяма тенджера. Добавете лука, целината, морковите, жълтия и зеления грах и достатъчно вода, така че да покрие съставките на 3-4 см. Оставете сместа да заври. Намалете огъня до слаб и варете в продължение на около 3/4 час. Добавете нахута и фидето и когато фидето се свари до степен ал денте, супата е готова. Опитайте и коригирайте подправките със сол и пипер. След като супата се охладени, извадете фенера и отделете месото. Върнете месото в тенджерата. Поднесете в купички.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта