Регистрация

Португалска супа с кале

Автор:
Благослава
|
Дата:
30 Aug
|
Видяна:
754
Оцени рецептата

2 с.л. едросмлян червен пипер

1 средно голяма глава лук

2 с.л. сол

2 връзки кале

3 консерви бял боб

680 г нарязано чоризо

6 картофа, обелени и нарязани на кубчета

1 зелка, нарязана фино

1 джолан с месо

 

Сложете месата, чоризото и джолана в тенджера. Добавете червения пипер, лука и солта. Покрийте с вода. Оставете водата да заври и варете, докато месото е почти готово. Поставете калето, зелето и червения боб в бульона. Когато калето е наполовина сварено, добавете картофите и варете още 30 минути.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта