Регистрация

Пилешки гърди с пикантна подправка

Автор:
jordana
|
Дата:
07 Nov
|
Видяна:
1232
Оцени рецептата

4 пилешки гърди

2 ч.л. зехтин

За подправките:

2 с.л. смлян кимион

2 ч.л. червен пипер

2 с.л. кафява захар

1 с.л. черен пипер

1/2 ч.л. къри на прах

1 ч.л. лют червен пипер

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. китайска подправка "5 подправки"

1 с.л. дижонска горчица

1 с.л. червен винен оцет

1 с.л. олио

2 скилидки чесън, счукан

 

Подсушете гърдите. Смесете продуктите за подправката. Втрийте месото много добре. Сгорещете скарата. Намажете с 2 с.л. олио. Поставете пилешкото с кожата надолу. Гответе на умерен огън, около 10 до 12 минути на страна, докато пилето е готово.





Виж още от категория "Пикантни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта