Регистрация

Пикантни спагети по сингапурски

Автор:
jordana
|
Дата:
19 Mar
|
Видяна:
881
Оцени рецептата

1 1/4 ч вода

2 с.л. кетчуп

2 1/2 ч.л. кафява захар

1 1/2 ч.л. кориандър; нарязан

1 ч.л. царевично нишесте

3/4 с.л. сол с подправки

3/4 с.л. чесън на прах с магданоз

1/4 ч.л. червен пипер; натрошен

2 1/2 с.л. едро смляно фъстъчено масло

1/4 ч зелен лук, нарязан

226 г лингуини; сварени и изцедени

1 ч червено зеле, накъсано

 

В средно голяма тенджера, смесете водата, кетчупа, захарта, магданоза, царевичното нишесте и подправките. Оставете да заври, намалете котлона и оставете да къкри, без капак, в продължение на 5 минути. Охладете за 10 минути и прибавете фъстъченото масло и зеления лук. Полейте със соса горещите лингуини и червеното зеле. При поднасяне: Гарнира се с кръгчета зелен лук. Сервира се със салата с мариновани краставици.





Виж още от категория "Пикантни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта