Регистрация

Пикантен доматен сос с меласа

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
21 Mar
|
Видяна:
655
Оцени рецептата

2 с.л. чесън, счукан

1/2 ч нарязан лук

1 консерва от 900 г доматен сос

1/4 ч бира

2 с.л. меласа

2 с.л. червен винен оцет

2 с.л. лимонов сок

2 с.л. дижонска горчица

1 1/2 ч.л. смлян кимион

1 1/2 ч.л. смлян джинджифил

1/2 ч.л. смлян бахар

1/2 ч.л. лют пипер

1 ч.л. смлян кориандър

1/2 ч.л. индийско орехче

1/2 ч.л. червен пипер

1/2 ч.л. черен пипер

1/2 ч.л. бял пипер

 

Пасирайте чесъна и лука в кухненски робот. Поставете сместа в тенджера с доматения сос, бирата, меласата, оцета, лимоновия сок, горчицата, кимиона, джинджифила, бахара, лютия пипер,  кориандъра, индийското орехче, червения пипер, черния пипер и белия пипер. Оставете да къкри на слаб огън около 2 часа, като се разбърква често.





Виж още от категория "Пикантни"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта