Регистрация

Пепър стек по китайски

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
19 Feb
|
Видяна:
873
Оцени рецептата

450 г телешки стек, нарязан на ленти

2 зелени чушки, нарязани на филийки

2 домата, нарязани на 1/4

4 глави лук, нарязан

4 с.л. соев сос

1 ч соеви кълнове

1/4 ч масло

1/2 ч.л. захар

1/2 ч царевично нишесте

1 скилидка чесън, счукан

1/4 ч.л. пипер

1/2 ч.л. сол

2 ч вода

 

Сгорещете маслото в тиган и добавете чесъна, солта и черния пипер. Добавете месото и запържете на бавен огън от всички страни. Добавете соевия сос и захарта; покрийте и варете на слаб огън за 5 мин. Добавете изплакнатите кълнове, доматите и зелените чушки; покрийте и оставете да къкри 5 минути. Разтворете царевичното нишесте във вода и се разбърква в сместа. Разбъркайте докато сосът се сгъсти. Поръсете с лук и сервирайте върху ориз.





Виж още от категория "Ориз"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта