Регистрация

Пепър стек

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
02 Sep
|
Видяна:
667
Оцени рецептата

450 г телешко месо - нарязано на тънки ивици

1 ч нарязана зелена чушка

1 ч лук, нарязан на филийки

1/2 ч едро нарязана целина

1 ч нарязани гъби

2 с.л. масло или маргарин

1 ч.л. сол

2 с.л. соев сос

1 с.л. царевично нишесте

1 ч вода

1 1/2 ч.л. универсална подправка за рачешко

 

Запържете леко месото в масло или маргарин. Добавете зеленчуците, солта и подправката. Запържете, като разбърквате за 5 мин. Смесете царевично нишесте с водата и соевия сос. Изсипете върху зеленчуците. Разбърква се, докато сосът се сгъсти и стане леко прозрачен. Поднесете върху ориз.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта