Регистрация

Мароканска супа с нахут и стафиди

Автор:
ivanka
|
Дата:
30 Aug
|
Видяна:
717
Оцени рецептата

1 глава лук, нарязан на филийки

1 глава лук, нарязан

1 скилидка чесън

2 с.л. фъстъчено олио

1 ч тиква, нарязана на кубчета

1 ч пилешки бульон

1/2 ч стафиди

1 ч.л. смляна куркума

1 ч.л. смляна канела

1/2 ч.л. смлян джинджифил

425 г нахут, неотцеден

2 ч горещ сварен ориз

 

Запържете лука и чесъна в олиото в 3 литрова тенджера, като се разбърква често, докато омекнат, около 7 минути. Добавете останалите съставки, без нахута и ориза и се разбърква много добре. Изчакайте да заври. Намалете огъня. Покрийте и гответе, докато тиквата се свари, около 8 минути. Добавете нахута. Поднесете върху ориз.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта