Регистрация

Мармалад от праскови

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
22 Jun
|
Видяна:
616
Оцени рецептата

5 портокала, необелени и нарязани на 4

18 праскови, обелени

1 1/2 ч захар на чаша плодове

1 ч коктейлни черешки, нарязани

 

Смелете плодовете през едрото острие на мелачката. Измерете количеството плод в голяма тенджера. Добавете захар според количеството плодове. Варете на силен огън, като разбърквате често. Добавете черешите. Изсипва се в затоплени, стерилизирани буркани от по 170 г; запечатайте веднага с восък.





Виж още от категория "Плодове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта