Регистрация

Мариновани праскови с листенца червена роза

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
22 Jun
|
Видяна:
662
Оцени рецептата

50 праскови

900 г захар

1 ч вода

1 л оцет

1 с.л. сол

Червени рози

Карамфил

 

Сварете захарта, оцета, солта и водата в продължение на 20 минути. Потопете прасковите в топла вода в продължение на три минути, след това изтъркайте кората с кърпа. Сложете по една червена роза на мястото на дръжката на всяка праскова. Забодете розата с по 4 зърна карамфил в прасковата. Сварете прасковите в сиропа до омекване.





Виж още от категория "Плодове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта