Регистрация

Люта подправка

Автор:
пеева
|
Дата:
14 Jan
|
Видяна:
1732
Оцени рецептата

1/4 ч семена кимион

8 сушени червени люти чушки

1 с.л. черен пипер

1 с.л. семена кардамон

2,5 см пръчица канела, счукана

1 с.л. + 1 ч.л. семена черен синап

1 с..л. семена сминдух

 

Поставете всички подправки в сух тиган и печете на умерен огън от 5 до 10 минути, докато покафенеят, като се разбърква непрекъснато. Охлажда се напълно, след което се смила на фин прах в кафемелачка или с чукало в хаванче. Съхранява се в херметически затворени контейнери до 2 месеца.





Виж още от категория "Подправки"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта