Регистрация

Киш с телешко

Автор:
трайкова
|
Дата:
10 Jun
|
Видяна:
511
Оцени рецептата

1 блат за пай, 23 см

225 г говежда кайма

1/2 ч лук, нарязан

6 яйца, добре разбити

1 консерва кондензирана доматена супа

 

Сложете блата в кръгла тавичка за пай. Подрежете и навийте на руло краищата. Задушете каймата и лука до покафеняване. Охладете леко. Смесете яйцата и супата; прибавете сместа с каймата и разбъркайте хубаво. Изсипва се в блата за пай. Печете при 190 градуса във фурната за 30 - 35 минути или до златисто. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта