Регистрация

Испанска супа с нахут

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
08 Oct
|
Видяна:
791
Оцени рецептата

2 с.л. зехтин

1 скилидка чесън, фино счукан

1 ч лук, нарязан едро

1 свински джолан, сварен

225 ч чирозо, нарязано на кубчета

2 консерви нахут, изплакнат и отцеден

740 мл пилешки бульон

1 дафинов лист

450 г доматен сос

4 ч вода

1 ч моркови - белени и нарязани на филийки

Сол и черен пипер на вкус

,

Загрейте зехтина в 6-литрова тенджера и запържете леко чесъна и лука, докато омекнат, но без да покафеняват. Добавете джолана и наденицата и варете около 5 минути. Добавете останалите съставки и варете, покрити, докато морковите и грахът омекнат.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта