Регистрация

Ирландска емпанада

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
20 Jun
|
Видяна:
587
Оцени рецептата

1 пакет испански ориз микс, сварен

190 г пилешки гърди, сварени, отцедени, накъсани

115 г чедър, настърган

1/2 ч нарязан зелен лук

1/4 ч зрели маслини, без костилка, нарязани на филийки

425 г тесто за пай

 

Смесете ориза, пилешкото, сиренето, лука и маслините. Изсипете половината от оризовата смес в половината от тестото. Прегънете върху пълнежа. Слепете краищата. Печете при 200 градуса във фурната за 20 - 22 минути или до златисто. Срежете всяка емпанада наполовина.





Виж още от категория "Ориз"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта