Регистрация

Зеленчуков бульон

Автор:
Жана
|
Дата:
20 Jan
|
Видяна:
932
Оцени рецептата

5 л вода

2 големи глави лук; обелени и нарязани на четвъртинки

4 скилидки чесън; обелени

4 стръка целина; едро нарязани

4 големи моркова, обелени; едро нарязани

2 големи картофа, обелени; едро нарязани

2 стръка праз, само бялата част

2 дафинови листа

10 цели зърна пипер

4 с.л. соев сос

 

Поставете всички съставки в голяма тенджера. Оставете да заври, намалете огъня, покрийте и оставете да къкри на слаб огън в продължение на 3 до 4 часа. Прецедете бульона и изхвърлете зеленчуците.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта