Регистрация

Зелеви сарми с телешка кайма и спанак

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
11 Jun
|
Видяна:
596
Оцени рецептата

1 зелка, около 1,3 кг

1 ч сварен спанак

1 с.л. магданоз, нарязан

5 с.л. зехтин

225 г фино смляно телешко, запържено

1/2 ч настърган пармезан

2 яйце, разбито

сол

пипер

 

Изплакнете зелката. Сварете я цяла в подсолена вода за 5 минути. Отцедете добре. Смесете останалите съставки, с изключение на зехтина. Разделете листата зеле и напълнете със сместа. Поставете сармичките в тава и полейте със зехтина. Пече се 25 минути на 180С до омекване. Добавете гореща вода, ако е необходимо.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта