Регистрация

Задушено по селски

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
16 Jul
|
Видяна:
601
Оцени рецептата

1 с.л. растително масло

450 г телешко филе, нарязано на кубчета

1/2 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1 малка глава лук, нарязан

1/2 ч.л. сушени листа мащерка

1/4 ч.л. листа градински чай

340 мл телешки бульон

Яйчени спагети

микс от зеленчуци, неотцедени (450 г)

8 натрошени крекера

 

Сгорещете олио в тенджера. Овкусете месото със сол и пипер и го запържете до златисто. Добавете лука, мащерката и градинския чай. Смесете и задушете още 5 минути. Добавете бульона; покрийте и варете на слаб огън за 30 мин. Добавете спагетите, оставете да заври отново и гответе 10 минути. Добавете зеленчуците, заедно с течността им и оставете да къкри за 5 минути. Разпределете равномерно в тавичка за печене и поръсете с крекерите. Пече се на 180 С за 20 минути.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта