Регистрация

Енчилада пай

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
10 Feb
|
Видяна:
898
Оцени рецептата

680 г телешка кайма

1 голяма глава лук, нарязан

1 кутия крем-супа от гъби

1 кутия крем-супа от пиле

1 консерва (малка) зелено чили, нарязано

1 консерва Енчилада сос

3/4 ч мляко

1 пакет меки тортили

225 г настърган Чедър

225 г настърган кашкавал

470 мл заквасена сметана

Запържете каймата и нарязания лук в тиган и овкусете със сол и пипер. Добавете супите, зелените люти чушки, енчилада соса и млякото. Подредете тортилите върху дъното на правоъгълна тавичка и покрийте с половината месна смес и половината сирена. Повторете слоевете. Печете на 180 градуса за 40 минути; оставете да изстине леко и се нарязва на квадрати за сервиране. Поднесете всяка порция със сметана. 





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта