Регистрация

Елзаски кнедли за супа

Автор:
любомира
|
Дата:
31 Jul
|
Видяна:
528
Оцени рецептата

1/2 чаша масло

1 яйце, разделено

1 жълтък

3/4 чаша брашно

1/4 ч.л. сол

щипка пипер

щипка индийско орехче

 

Разбийте на крем маслото до омекване и прибавете жълтъците при непрекъснато разбиване; постепенно прибавете брашното, подправките и разбития белтък. Оформете на малки топки с диаметър 3 см и ги пуснете във вряща подсолена вода и оставете да къкри, покрито, за около 5 минути. Не оставяйте да заври. Сложете в горещ супник и налейте гореща супа върху тях.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта