Регистрация

Десерт с червена боровинка и джинджифил

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
22 Feb
|
Видяна:
757
Оцени рецептата

340 г пресни червени боровинки

1 1/2 ч портокалов сок

1 ч захар

2 с.л. фино нарязан белен

джинджифил

 

Смесете всички съставки в голяма тенджера. Оставете да заври на силен огън, докато захарта се разтвори. Намалете огъня до слаб и оставете да къкри, докато се състи, като се разбърква често и плодовете се намачкват леко, за около 15 минути. Прехвърля се в купа. Покрийте и оставете в хладилника.





Виж още от категория "Плодове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта