Регистрация

Гъста рачешка супа

Автор:
пеева
|
Дата:
23 Jul
|
Видяна:
657
Оцени рецептата

340 г рачешко месо

1/4 ч масло

1 ч сметана за разбиване

1/4 ч уиски

1 л мляко

1/4 ч.л. сол

1/8 ч.л. бял пипер

пресен магданоз, нарязан фино

 

Разтопете 1/4 чаша масло в голяма тенджера. Прибавете месото от раци, сметаната и уискито. Сложете на умерен огън, но не оставяйте да заври. Добавете млякото и сол и черен пипер на вкус. Сгорещете добре, но без да завира. Разбърква се и се изсипва в супник или в отделни купички. Гарнира се със ситно нарязан магданоз.





Виж още от категория "Супи"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта