Регистрация

Гъмбо с рачешко

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
19 Feb
|
Видяна:
835
Оцени рецептата

450 г рачешко месо

1 средно голяма глава лук, нарязан

1 голям стрък целина, нарязана на кубчета

3 скилидки чесън, ситно нарязан

1/4 ч масло или маргарин

6 ч консервирани цели домати

280 г замразена бамя

1 дафинов лист

2 ч.л. сол

1 ч.л. захар

1/2 ч.л. мащерка

1/4 ч.л. чили на прах

1/4 ч.л. пипер

3 ч горещ сварен ориз

 

В четири или пет литра тенджера, запържете лука, целината и чесъна в масло или маргарин, докато омекнат. Добавете доматите, бамята и подправките. Покрийте и варете на слаб огън за 1 час. Добавете месото и сгорещете. Сервирайте веднага върху горещ ориз.





Виж още от категория "Ориз"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта