Регистрация

Говежда флейка с балсамов оцет

Автор:
dobrinska
|
Дата:
18 Jan
|
Видяна:
651
Оцени рецептата

1,2 кг говежда флейка

1/3 ч италиански дресинг

3 с.л. балсамов оцет

1/4 ч.л. пипер

 

Смесете стека, дресинга, оцета и черния пипер в найлонова торбичка. Мариновайте 10 мин. Загрейте грила. Извадете месото от маринатата. Изхвърлете останалата марината. Изпечете до желаната готовност от всички страни. Оставете да престои 5 минути. Нарежете на филийки и поднесете.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта