Регистрация

Винегрет с праз

Автор:
Надежда
|
Дата:
23 Jul
|
Видяна:
774
Оцени рецептата

8 средно големи стръка праз, много добре измит

1 с.л. балсамов оцет

 

Завържете праза с канап. Пуснете в тенджера с вряща вода и оставете да къкри, покрито, за около 12 минути, докато поомекне. Сервирайте веднага с оцета, или поставете в ледена вода, за да спрете готвенето, и сервирайте охладено.





Виж още от категория "Гарнитура"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта