Регистрация

Вечеря с останало телешко

Автор:
bogdanova
|
Дата:
16 Jul
|
Видяна:
821
Оцени рецептата

4 глави лук

1 с.л. мазнина или масло

1 с.л. брашно

2 с.л. оцет

2/3 ч бульон

Сол и черен пипер

450 г останало сготвено телешко

Галета

 

Нарежете лука и го запържете до покафеняване. Добавете брашното и запържете леко. След това се добавят оцетът, бульонът или водата и доматеният сок. Гответе до сгъстяване, като разбърквате непрекъснато. Поръсете със сол и пипер. Сварете нарязаното на филийки или кубчета говеждо месо в соса за няколко минути. Изсипва се в тавичка, поръсва се с галета и се пече в гореща фурна (200С) за 10 минути.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта