Регистрация

Ванилов ананас

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
729
Оцени рецептата

1 средно голям ананас, пресен

1 пакетче желатин

1 1/2 ч вода

2 ч.л. ванилов екстракт

1/2 ч сок от ананас

3 с.л. мед

 

Обелете и почистете твърдата сърцевина на ананаса, след това нарежете на 8 пръстена. Поставете по един пръстен във всяка от 8 плитки десертни чинийки. В тенджера, смесете останалите съставки; оставете да заври. Оставете да къкри 5 минути, като разбърквате, докато се разтвори напълно желатинът. Разпределете соса върху ананаса. Оставете в хладилник, докато сосът се стегне.





Виж още от категория "Плодове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта