Регистрация

Бургери по флорентински

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
19 May
|
Видяна:
449
Оцени рецептата

280 г спанак, сварен и отцеден

4 питки, разполовени и препечени

1 филийка бял хляб

450 г телешка кайма

1 яйце

1 ч.л. сол

1 ч.л. настърган лук

1 пакет от 115 г моцарела

 

Загрейте грила. В купа, накъсайте филийката бял хляб на малки парченца; добавете спанака, каймата, яйцето, солта и лука; разбъркайте добре. Оформете тънки кюфтенца. Поставете върху решетка в тава за печене. Изпечете под грила за около 5 мин. от всяка страна или до желаната готовност. Точно преди кюфтенцата да са готови, нарежете моцарелата на 4 филийки. Покрийте всяко кюфте с парче сирене и печете още минута, докато сиренето се разтопи. Поднесете в разполовените питки.





Виж още от категория "Говеждо месо"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта